Uvodni deo

Smrt je uvek bila i ostaće sastavni deo naših života. Mi smo tu da bi dostojanstveno sa velikim poštovanjem prema svakom konkretnom klijentu pomogli u organizaciji kompletne sahrane.
Osnivanjem naše firme imali smo za cilj da poslednji ispraćaj najmilijih podignemo na mnogo viši nivo organizacijom i kvalitetnom uslugom.
Ono po čemu se razlikujemo od drugih je da se ophodimo sa klijentima ne rutinski već svaki slučaj posebno sa velikim osećanjem.
Uvek smo se trudili i trudićemo se da ne radimo loše i jeftino već kvalitetno uz prihvatljivu cenu i po tome svakodnevno dobijamo sve više poverenja korisnika naših usluga kako u zemlji tako i u inostranstvu.

O nama

MV-Komerc POGREBNE USLUGE  osnovana je 2007. godine . Osnivač ujedno i vlasnik pogrebnog preduzeća je Vladimir Majorski. Pretežna delatnost našeg preduzeća je prodaja pogrebne opreme kao i pružanja pogrebnih usluga kako u zemlji tako i u inostranstvu. Firma se pored trgovine bavi i proizvodnjom pvc vreća za posmrtne ostatke, pvc torbi za ekshumacije kao i ostalih sličnih artikala vezanih za pogrebnu delatnost.

U našem maloprodajnom objektu nudimo više od 40-tak modela raznih pogrebnih sanduka, tekstilnih garnitura i svu prateću opremu koja je potrebna za organizaciju i obavljanje sahrane.

Velikim izborom same pogrebne opreme stavlja nas u poziciju konkurentnijim u odnosu na druge i što se tiče cena i kvaliteta.

Usluge

 • Prevoz preminulih u zemlji i inostranstvu

 • Pribavljanje kompletne dokumentacije za međunarodni transport umrlih lica iz svih zemalja EU

  pribavljanje potrebne sprovodnice iz ambasade zemlje prijema. Ako se prevoz vrši kroz više zemalja potrebna je tranzitna sprovodnica koju mi pribavljamo uz Vašu potpisanu saglasnost.

 • Organizacija sahrana, kremacija, ekshumacija

  Kod nas možete obaviti zakazivanje termina sahrane na željenom groblju. U saradnji sa JKP „Lisje“ Novi Sad vršimo kremaciju posmrtnih ostataka na Vaš zahtev.

 • Pripremanje pokojnika za sahranu

  Uz kupljenu pogrebnu opremu vršimo spremanje pokojnika kupanje, oblačenje, brijanje i sl. na Vaš zahtev uz poštovanje pieteta umrlog po svim verskim običajima. Uslugu spremanja pokojnika možemo izvršiti kako kod Vas tako i u našim prostorijama specijalno predodređenim za te namene.

  Jedino kod nas imate mogućnost iznajmljivanja rashladnog uređaja i postolja (odra za sanduk) na Vašoj adresi , koju montiramo donosimo i odnosimo na Vaš zahtev u bilo koje doba dana ili noći.

  Preuzimanje,  prevoz i smeštaj pokojnika u specijalnu rashladnu komoru vršimo  NON STOP od 00-24h pozivom na dežurni broj telefona dolazi dežurna služba , koja preuzima i vrši uslugu bez ikakve Vaše asistencije . Preuzimanje umrlog vršimo isključivo uz dobijenu potvrdu o smrti (dva orginal primerka), izdatu od nadležne zdravstvene organizacije doma zdravlja (mrtvozornika). U slučaju da je umrli bolovao od zaraznih bolesti potrebno je to prijaviti dežurnoj pogrebnoj službi kako bi se preduzele sve neophodne mere radi sprečavanja širenja zaraznih bolesti i sve u skladu sa zakonom o zdravstvenoj zaštiti.

  bitno je da naglasimo da KOMPLETNU USLUGU MI RADIMO ZA VAS

 • Štampanje umrlica - parti

  Štampanje smrtovnica vršimo isključivo uz kupljenu pogrebnu opremu kod nas u tiražu po Vašoj želji.

 • Organizacija daća, parastosa i sl.

Grafički dizajn: Vladimir Oreščanin - Grafio - Grafička radionica Oreščanin - www.grafio.co.rs